Besplatno oglašavanje privatnog smještaja

Potpuno besplatno oglasite Vaše sobe,  apartmane i vile u našem novom oglasniku! Zgrabite besplatnu priliku! Predajte oglas odmah

 • Ne uzimamo nikakvu proviziju!
 • Zainteresirani posjetitelj direktno kontaktira Vas!
 • I da, besplatno je!

VAŽNA NAPOMENA: Trenutno nismo u mogućnosti zaprimati nove oglase.
Ako Vas zanima intenzivniji (pojačani) model oglašavanja,  odaberite jednu ili više dodatnih opcija):

 • link na Vaše web stranice možete dobiti potpuno besplatno ako Vaše web stranice imaju minimalni GooglePagerank 1 te ako na svoje stranice stavite link na naš portal (ako ste zainteresirani za ovakvu razmjenu linkova, javite nam se mailom na ). Naplatu linkova smo ukinuli s 1.2.2013.
 • više od 5 fotografija po oglasu: dakle, pet fotografija po oglasu je besplatno, ako želite više (do najviše 15), to se naplaćuje 50 kn godišnje.
 • svaka pojedina fotka treba imati najviše 150 kB. ako su Vaše fotografije veće (recimo 2 MB a Vi ih ne znate prilagoditi), možemo ih prilagoditi i postaviti mi, i to za 45 kn po oglasu.
 • izdvojeni oglas (izdvojeni oglasi pojavljuju se na vrhu, iznad besplatnih) naplaćuje se po slijedećem cjeniku (PDV je opet uključen!)
Cjenik za izdvojeni oglas
broj mjeseci cijena
1 90
2 150
3 200
4 240
5 270
6 290
12 330
 • superoglas! pojavljuje se ne samo u oglasniku već i na svim stranicama portala. Cjenik je niže (cijena se odnosi na jedan mjesec. Za period dulji od jednog mjeseca odobravamo popuste)
Cjenik za superoglas!
mjesec cijena
lipanj, srpanj, kolovoz 550
travanj, svibanj, rujan 350
listopad – ožujak 250
Nemate web stranicu?

Izgovora više nema!

◊ Web stranica može biti Vaša već za okruglih 499 kn! Što dobivate za okruglih 499 kn?

 • web stranicu (do 4 podstranice: npr uvodna, malo o mjestu (gradu), puno o Vašim apartmanima (+ do 30 fotki s modernim preglednikom slika), dodatne napomene ili kontakt podaci)
 • vlastitu domenu (prva godina gratis)!
 • web hosting (prvu godinu gratis)!
 • veći broj vlastitih e-mail adresa
 • PDV (dosadni smo, ali opet je) uključen

Vi: – Hoću li beskrajno čekati na svoju novu web stranicu?

Mi: – Kad nam pošaljete materijale koje zajedno dogovorimo, nama trebaju najviše tri radna dana. Dakle, ne čekate sudnji dan.

◊ Želite web stranicu ali takvu da Vi sami možete dodavati, brisati i mijenjati tekstove, slično kao da radite u Wordu, dakle da ne ovisite o nama što se tiče uređenja tekstova? A tako! Pa odmah ste nam trebali reći! I za Vas lijeka ima! Vaše prvo pitanje je vrlo vjerojatno cijena. Dakle razgovor bi mogao teći otprilike ovako:

Vi: – A koliko košta takva web stranica?

Mi (tj John, zapravo Ivo ali John bolje zvuči): – Nevjerojatnih 999 kn!!!

Vi: (ne stignete ništa reći, jer ste zaprepašteni ovom bezobrazno niskom cijenom, ali zato smo mi rječiti…)

Mi: (tj Anne, zapravo Ane s jednim n, ali ovako bolje izgleda,  a tko zna možda i bolje zvuči): – John, ne zaboravi: ni to nije sve (sad dolazi puno uskličnika)

Opet mi (tj John): – Tako je Anne,  ni to nije sve!!! Za ovih 999 kn besplatno dobivate i vlastitu domenu na godinu dana, kao i web hosting na istu vremensku udaljenost!

Opet mi (tj Anne): – John, pa to je fantastično!!!

***

Ne morate zvati u pola noći, zapravo je poželjno da zovete između 10:00 i 20:00 h. Dodatne opcionalnosti su moguće, recimo višejezična web stranica, modul za unos i prikaz rezerviranosti i slično, naplaćuju se dodatno, a mogu se implementirati i kasnije (dakle, ne u trenutku izrade Vaše web stranice). Detalje i uvjete izrade web stranica u jednoj ili drugoj varijanti rado ćemo Vam poslati mailom (javite nam se na  ), a možete ih doznati i pozivom na 098 52 10 31

Kompletna ponuda koju vidite na ovoj stranici podložna je promjenama (napose se to odnosi na izradu web stranica) u bilo kojem trenutku, no garantiramo Vam da dokle god stoje tj su objavljene ovakve cijene, mi ćemo se držati onog što smo i napisali.

Ako se odlučite za prijevod web stranica, isti Vam možemo ponuditi mi u suradnji s renomiranim prevoditeljskim centrom koji prevodi na sve europske jezike i još mnoge neeuropske. Naravno, prijevod možete osigurati i Vi sami.

 

Uskoro i besplatno oglašavanje turističkih agencija i hotela. Posjetite naš portal za nekoliko dana.